Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez a kocsi milyen?

Ez a kocsi milyen?

Figyelt kérdés

Dieseles használt autót kerestem és megtetszett egy 2008-as Mazda 3 Sport 2.0 CD143 TX Plus típusú kocsi.

Tudom hogy az ilyen idős mazdák szeretnek rozsdásodni. Amire kváncsi lennék hogy konkrétan ez a típus ezzel a motorral milyen lehet ha esetleg tud róla valaki valamit. Elvileg ez egy ritkább fajta, ezért sok mindent nem találtam róla a neten.

Előre is köszönöm a segítséget :)

2019. nov. 7. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Én nem erőltetném a japán dízelt. Az accord 2.2 dízele jóféle, de ha azon kell javítani, ahhoz is nagyon vastag pénztárca kell.

Dízelből 1.9 pdtdi az ami neked kell.

2019. nov. 7. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
23%

Egyszerűen nem lehet olyan jó hajtásláncot gyártani amivel megérné egy eleve rohadós autót venni.

Bármennyire tetszik, el kell felejteni. A karosszériázás az egyik legdrágább javítás. Sose lesz vége, sose lesz igazán jó és baromi sokba kerül.

2019. nov. 8. 07:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnátok olyan 2006 és 2008 közötti diesel kocsit ajánlani amit érdemes lenne megvenni?
2019. nov. 8. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Marha nehéz így nulla szempont alapján olyan autót ajánlani, ami majd neked megéri megvenni.
2019. nov. 11. 14:42
 5/5 anonim válasza:
Ragaszkodsz a dízelhez?
2020. szept. 15. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!