LT1983 kérdése:
Másnak is feltűnt, hogy egyre kevesebb autónak van indexe?
Figyelt kérdés
Főleg a német prémiumoknál figyeltem ezt meg, de látszólag egyre bővül a lista. Megváltoztak volna a nemzetközi szabványok/gyártói előírások, amiről én nem tudok?:-O2019. nov. 6. 17:30
11/15 A kérdező kommentje:
@10 Ezzel a kommenteddel nagyon megsértettél ám:( Ja bocs, nem.
2019. nov. 6. 20:08
12/15 anonim válasza:
Részemről aki mindig állandóan indexel az egy bizonytalan, vagy rutintalan sofőr. A jogszabályon pedig lazítani kéne, mert idiótákat nevel és ez látszik is, ugyanis mindenki isteníti az indexelést, holott használni helyesesen senki tudja csak kapcsolgatják...
13/15 A kérdező kommentje:
@12 Ok, akkor kérlek hozz egy-egy példát, hogy mikor indokolt, és mikor indokolatlan indexelni.
2019. nov. 6. 21:27
14/15 anonim válasza:
Aki sokat előz, annak zavaró az index.
OMG, aztán meg csodálkozik ha felkenik valahova egyszer...
15/15 anonim válasza:
Nem tűnt fel. Indexlámpa nélkül tudtommal nem is kaphat típusengedélyt egy adott autó. Azaz kötelező elem.
Inkább azt veszem észre, hogy sokan nem használják. Pl azt utálom, mikor a köcsög csicskajancsi miatt le kell állóra fékeznem, várnom rá, aztán ő meg úgy dönt, hogy kikanyarodik még előttem a körforgalomból, csak az indexet luxus kirakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!