Autó 1,5mil keretből?
Figyelt kérdés
Sziasztok, autó vásárlás előtt állok, kb 1,5millió forintom van rá.
Amiket eddig néztem:
Passat b6 (2007-2009)
Mazda 6 (2007-2009)
Bmw e90-91 (2006-2007)
30-as férfi, egyedülálló vagyok.
Vélemény esetleg egyéb tipp?
2019. nov. 5. 15:54
1/5 anonim válasza:
Bmw.
Egyedülálló vagy így vagy becsajozol vele vagy ha nem akkor marad pénzed költeni rá
2/5 anonim válasza:
Vegyél BMW-t, de ne 2006 - 2007-est hanem 2004 - 2005-öst mert 6 - 7-ből csak a kínálat alját kínálják ennyiért... inkább a kínálat tetejéről egy 2005-öst!
3/5 anonim válasza:
Passat b6 a legrosszabb konstrukció sajnos. Nem ajánlott vétel. Főleg nem 2.0 pdti motorral. Mazda 6 rozsdásodhat. Bmw-t meg elég drága fenttartani. Nekem Kia cee'd sw kombi-m van. Nem olyan rég vettem. 1.6 crdi motorral. Belefér a keretedbe bőven. 2009 előttiekben nincs kettős tömegű lendkerék, részecskeszűrő illetve láncos vezérlésűek. Ha gondolod olvasgass utána.
4/5 anonim válasza:
Jó autó a kia ceed. Nekem is volt. Viszont picit gyengusnak érzem az anyagminőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!