Most olvastam a népítéleten. -szóljatok hozzá az emberhez! -szerintetek?
Swift 1.2 GL Miért vesznek bmw-t? Szöveges ítélet
Tényleg nem értem, miért vesznek a 'h@lye" magyarok más országokban már levetett füstokádó egykor "prémium", de mára már inkább lesajnált autókat.
Miért?
Többnek látszanak attól, mint amik? Szerintem azt teszik csupán nyílvánvalóvá, hogy "nem jött be nekik az élet,de azért azt mutatják, mintha bejött volna".
Világos mindenkinek, mit a nap:
1: nem jött be az élet
2: nem vagyok őszinte, mert azt mutatom, mintha bejött volna.
Gratulálok!
Szóval, ha van 3.5 M Ft-od, és nem akarsz h@lyének látszani, aki újkorában 20 M-s, de mára már levetett, lesajnált luxusautót vesz meg szintén 3.5 M Ft-ért, akkor VEGYÉL új Suzuki swift-et.
Az enyém 3.31 M Ft-t volt, metálfénnyel mindennel, ami kell.
1. Jól megy, az autók 95%-át állva hagyom
2. Ha kell, beleférünk 5-en, egy hétre vidékre, de 4 felnőttnek tökéletesen kényelmes.
3. A fogyasztása 4,3 l.És nem füstöl.
4. Sportos, kiváló ülései vannak, a kormány pedig lapított, a futómű pedig szuper.
4. Vehettem volna új rolls royce-t is, de inkább eltettem a 2 közötti 95M Ft-ot, és köszönöm, jól vagyok. Nagyon is.
Szóval kedves magamutogató magyar lelakott BMW-sek, több szerénységet, több józanságot, és bölcsebb választást! Hajrá swift!
Hibalista
- semmi
Ugyanígy írhatott volna bármilyen lepukkant, önkifejező trágyadombot, amit a 160 centis fószerek kukinövelésre használnak.
Főleg az ilyen Heves, Nógrád, BAZ, stb megyei figurák, akiknek összedűlőfélben van a házuk, a gyerek a margarinos kenyeret rágja, de neki 16 colos alufelni van agyonpolírozva az olajzabáló vackán.
Szánalom mind, komolyan.
Mindezt 3 műszakban a Boschban túrta össze a gépsoron.
Mindenki azt vesz amit akar, vagy amit tud.
Kíváncsiságból megnéztem mit ad a Swift 3.5 millió Forintért. (GL+ felszereltség) Igazából nem rossz, az alap dolgok benne vannak, amivel már kényelmes az utazás.
Én amikor autót vettem nem volt 3.5 millióm. 900 ezerért vettem egy 18 éves Audit. Dízel, de nem füstöl mert gyári és az is marad. Kicsivel több extra van benne, mint egy 3.5 milliós Swiftben és mindegyik működik is. Az ülésfűtésen, tükörfűtésen, központizáron, elektromos ablakon felül van még benne: digitklíma, xenon fényszóró, tetőablak, tolatóradar, gyári mélynyomó, navigáció, motoros gerinctámasz, könyöklő elöl és hátul, fűtött ablakmosó. Tempomat beszerzése folyamatban.
És ez is eljár 5.5 literből.
Persze költeni kellett rá, hiszen nem fiatal (200-250 ezer eddig). Nagyrészt kopó alkatrészekre.
Én munkába járok vele főként.
Mint hülye magyar a levetett prémiumával, csak annyit akarok ebből kihozni hogy nem feltétlenül vagánykodni vagy mutogatni vesz az ember ilyen autókat, hanem mert jók. Egy 10 éves Bmw, Audi, Merci még mindig kényelmesebb, tágasabb, jobb anyagokból összeszerelt mint akármelyik új Swift. Amiben viszont a népítéletes embernek igaza van, hogy sokan úgy vesznek ilyen autókat, hogy költeni már nem tudnak rá. Nekik tényleg inkább egy új Swift való.
Ez nem kérdés, hanem egy frusztrált idegbetegnek muszáj volt kiírnia magából a frusztrációját.
Az "álllva hagyásról" annyit,hogy van egy közmondás: A sas nem fogdos legyeket. A 11,8 másodperces 0-100 ma már nagyon kevés, a kocsik 95%-a jobban gyorsul. Csak ők nem akarják mindenkinek bebizonyítani, hogy ők a leggyorsabbak.
Bizonyos szint felett az ember nem süllyed bizonyos szint alá. Egyszerűen nem üti meg az ingerküszöböt, ha egy ilyen frusztált p_csköszörűs ott acsarkodik körülötte, le sem szarja. Ennyi. Csikorgó kerékkel kilő, és legyorsul? Na és, a kiváló hangszigetelésen keresztül be sem hallatszik. Épp úgy nem hallatszik, mint ahogy a témaindítő fröcsögés sem éri el a célszemélyeket. Ez nem az ő dimenziójuk.
De vajon,
Miért kezdi el egy magyar, az autója értékelését úgy, hogy a hülye magyarok...?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!