Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tegyek szélvédő párásodás...

Mit tegyek szélvédő párásodás ellen?

Figyelt kérdés
Ez lesz a harmadik telem az autóval, és eddig soha nem tapasztaltam ilyesmit. Állandóan bepárásodik belülről a szélvédő, hiába takarítom, még ilyen páramentesítő permettel is lekezeltem. Mi okozza ezt, és mit tehetek?

2019. nov. 3. 16:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Belső levegő keringtetés bekapcsolva maradt, vagy szennyezett a pollenszűrő.
2019. nov. 3. 16:59
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
Zokniba tegyél macskaalmot. Tedd az ülés alá. Minden nedvességet begyüjt.
2019. nov. 3. 17:00
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Kapcsold be a légkondit, az párátlanít.
2019. nov. 3. 17:11
 4/14 anonim ***** válasza:
93%

Állítsd be, hogy kívülről szívja a levegőt, szélvédőre fújja és a fűtést is tekerd feljebb. Ha szükséges nyisd ki résnyire az ablakot, esetleg kapcsold be a légkondit.

Nekem ezek eddig mindig segítettek, a macskaalmos módszerig még sosem jutottam el, de elméletben az is működik. :)

2019. nov. 3. 17:29
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Mint előttem írták, a hidegre állított szellőző bekapcsolt légkondival tökéletesen eltünteti a párát. Ma is fürdés után gyors öltözés, és irány az autó. Ha nincs légkondis lefújásom, akkor nem látok ki.És minél hidegebb van(lesz) annál inkább előfordul...mínusz ötben hülyén néz ki, de ez van..
2019. nov. 3. 17:32
 6/14 anonim ***** válasza:
68%
Na, vajon mi a gond a légkondi bekapcsolással? A lepontozgatás nem érdekel, tudom, hogy egyes hülyegyerekek csak azért járnak ide, de ha valaki nem csak szimplán hülye, hanem nem ért egyet vele, akkor ossza már meg velem, hogy vajon mi a gond a válasszal.
2019. nov. 3. 17:33
 7/14 anonim ***** válasza:
91%

Állítsd külső keringetésre és nem fog párásodni, persze ha nem folyik be a víz valahol.

De ha jó a fűtés akkor légkondi nélkül is jónak kell lenni.

2019. nov. 3. 17:42
 8/14 anonim ***** válasza:
32%

Érdekes, majd mindenki a légkondival hókuszpókuszol, holott nem is írta a kérdező, hogy van-e az autóban.

Lehet, hogy csak be kell állítani megfelelően a levegő irányát. Onnan aztán tökmindegy, hogy a klíma vagy a hagyományos fűtómotor fújja le a nedvességet

.

2019. nov. 3. 19:39
 9/14 Nyakasparasztgazda ***** válasza:

Kevesebb levegőt kell kifujni...

Nem ázik be valahol az autó?

2019. nov. 3. 19:57
 10/14 Barnabas333 ***** válasza:
100%
Én most vettem autós boltban 4 pára mentesítő párnát. Tökéletes...
2019. nov. 3. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!