Biztonságos üzemeltetés (C kat, ) vizsga?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van valami tippetek Teherauto bu vizsgahoz? Igazabol szar tanart kaptunk es nem hajlando tanitani de kozeleg a vizsgam es valahogyan atkene menjek. Kotekedos kommenteket jelentem csak normalis valaszok legyszi. Koszi2019. nov. 1. 21:36
1/2 anonim válasza:
Én kétszer buktam, lassan 1 éve volt, huu , de nyomasztó volt. Aztán bemagoltam azt amit a neten találtam róla, sikerűlt, mint e évben a E meg a D bü, mondjuk az már smafu. C kicsit szivatós, légfék nálunk az első 4 tételbe nem volt, többibe mind. Légféket és a dízel moci alacsony nyomású részét tanuld be jól, és tán a téli felkészülést nagyon, többiről mondasz 4 mondatot az elég. Retarderről csak felületesen kérdeznek, ügye mi a különbség a 3 közűl.. retardernél a sztrátor szót szeretik, csak szólok.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom ment a zold pacsi
2019. nov. 2. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!