Persze. Ja mégse... Mit akarsz nagyjából 130ezer forintért? Vegyél egy simsont. Nagyjából itt körül van egy jó...
2019. okt. 30. 16:49
14/17 anonim válasza:
Olcsó húsnak híg a leve, vettem egy astra f -et 1996-ból 1.4 8v : 125.000-ft áron, az átírás volt 58.000-ft, a biztosítés egéaz éves 40.000-ft, olaj, olaj szűrő, levegő szűrő, 4db gyertya, 15.000-ft csak az anyag !! Mivel és végeztem el a cseréket, ezen felül cserélni kellett : féltengely csuklót, akkumulátor-t, olaj teknő tömítést , és ac pumpát : 35.000-ft..... ugyhogy számolj.... Gyűjts hozzá még egy százast és akkor keresgess autót
2019. okt. 30. 17:59
15/17 anonim válasza:
Maruti, Daewoo Tico, Skoda Favorit, Felicia, Samara. Mondanám a Swiftet, de azt szerintem nem adnak ennyiért normálisat. Mindenképp vigyél valakit a vásárláskor, aki ért a kasznikhoz és megmondja, hogy melyik példány nem rohad. Az ilyen olcsó autókat 99%-ban azért adják ennyiért, mert nem menne át műszakin a rozsda miatt. Szerelni, rákölteni tuti kell már mindegyikre.
2019. okt. 30. 19:47
16/17 anonim válasza:
Az utolsóval egy állásponton vagyok.
Daewoo Tico, Mariti vagy valami hasonló pici, öreg autó. A rozsdára figyelj, a többi része pár ezerből javítható.
Anyagilag úgy jársz a legjobban ha veszel egy olyat, amin még jó sokáig van műszaki. 2 év alatt pedig össze lehet spórolni egy komolyabb autóra.
Nem értem miért szólták le a kérdezőt ennyien. Nem ismerjük a hátterét hogy miért kell neki autó. Simán lehet hogy a kiváló vidéki tömegközlekedéssel nem tudja megoldani a közlekedést vagy bármi lehet.
Én csóró koromban egy Trabantot akartam mert elegem volt belőle hogy naponta 4 órát töltök el utazással 40 perc helyett.
2019. okt. 30. 23:43
17/17 anonim válasza:
Természetesen. Első tulajtól (nemdohányzó, nyugdíjas tanítónéni), aki csak hetente a sarki közértig használta a verdát. Garázsban tartott, kívül-belül megkímélt állapotú, vezetett szervizkönyves, valós 80ezer kilométeres futással.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!