Autóvásárlás előtt állok,1,5 millió a keret. Erről az autóról mi a véleményetek?
Annyi a vélemény, hogy rettenetesen van fényképezve, alig látszik a képeken valami, de ha a rendszámot ki tudod olvasni, akkor legalább néhány adatot ingyenesen le tudsz kérdezni az autóról, 5ezerért alvázszám alapján adnak róla információkat.
Meglehet semmit nem jelent, de a fényképek kifejezetten bosszantóak, akarva, akaratlanul, de úgy mutatja az autót, hogy abból nem sokat látni, viszont legalább esélyt ad a további keresgélésre a rendszám, alvázszám alapján (feltételezzük, hogy valós a megadott adat).
A többi meg úgyis csak személyes megtekintés után derülhet ki.
Hát nem tudom, az extrán nagy becsben tartott autó két éve van a tulajnál csak...
A leírás 2/3-a kimerül abban, hogy az utólag beszerelt 60.000 Ft-is androidos fejegység funkcióit sorolja.
El lehet menni megnézni, de csodát nem várnék
12 éves 1.3-as, nem túl acélos felszereltségű H Astra... Szerintem alkudj belőle vastagon, kicsit drágállom. Az utólagos fejegység, üléshuzatok és még ki tudja nekem nem túl bizalomgerjesztő.
A Fiat-GM közös fejlesztésű 1.3-as 90 lóerős 200Nm-es dízel nem túl virgonc. Elég nehéz a H Astra bódéja, de el lehet vele járkálni. Országúton, hosszabb utakon, nagyon takarékos. A már 6 fokozatú váltó külön előny, ha sokat ingázol pályán.
A szokásos H Astra betegségeket nézném meg rajta: toronyszilent a motortéri kupakok alatt, külső-belső keringésválasztó rendban van-e, stb.
Vázszám alapján nagy turpisságot nem látok, magyar piacra gyártott, azaz nem import autó. Talán az tűnt még fel, hogy a gyárból 16"-os kerekeken gördült ki, az eladó pedig 15"-osokat ír. De ennek talán nincs jelentősége.
A rendszámot lekérdezve már vannak érdekességek a km-órájával kapcsolatban:
2011: 161.613 km
2012: 111.700 km
2017: 205.835 km
2018: 159.151 km.
Szóval tekergették rendesen, nem is egyszer a 6 tulajdonosváltás alatt.
Megmondom őszintén, én keresnék valami mást, akár H Astrán belül is.
#4#
Vagyis az a 173ezer kilométer valójában jócskán 300etzer fölött van - nem meglepetés, de erre is jó az adat lekérdezés...
#3: Arra próbáltam utalni, hogy hiába van nagy becsben tartva az elmúlt két évben, ha az előző 10-ben meg ütve-vágva volt. Mondjuk a gagyi üléshuzat pont nem a nagy becsben tartás jele.
A visszatekert óráról nem is beszélve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!