Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem csurog vissza akár...

Miért nem csurog vissza akár 1 óra elteltével sem az olaj a teknőjébe?

Figyelt kérdés

Ellenőriztem az olajszintet az egyik nap és kb a két jelölés között volt (kb 1 óra telt el a leállítás óta)

Majd 2 napra rá egy egész éjszaka állás után az olajszintem a fölső határon volt.Ennyire hideg motornál kell nézni?

2019. okt. 30. 12:04
 1/8 A kérdező kommentje:
Természetesen friss olaj van benne
2019. okt. 30. 12:32
 2/8 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
Ugyanott, ugyanúgy állt az autó?
2019. okt. 30. 12:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen sík területen
2019. okt. 30. 13:10
 4/8 veterán vas ***** válasza:

Nem akarok vitázni, de egy óra várakozás vagy egy egész éjszakás várakozás között, nem lehet különbség a szintjelzőn

Ajánlat:

aki be tudja bizonyítani, hogy a leállított motornál, 15 percen belül nem csorog vissza minden olaj -vagyis azt állítja, hogy órákat kell rá várni- annak kifizetem a következő olajcsere költségét. ;)

2019. okt. 30. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:
55%

Az én autóm is ilyen, leállás után 2 órával megnézem, félig van, másnap megnézem, felmegy háromnegyedig, ez kb 2-3 mm emelkedés, mert a min és max között 10mm van kb (Audi 1,9 TDI)

A Suzukimon nem veszek észre ilyen dolgot, bár ott nagyobb az intervallum, annál kb 3cm van a min és a max között.

2019. okt. 30. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Tehát akkor nektek az olajcsere is olyan hogy 2-3 napig várjátok hogy lecsurogjon az olaj?
2019. okt. 30. 19:12
 7/8 veterán vas ***** válasza:

Szervizben:

Mondja mester, mennyi idő alatt van meg egy olajcsere?

Háááát, tecciktudni legalább két napig is eltart, meeer minyimum egy éccaka kell a pontos szint megállapításához. :D

2019. okt. 30. 19:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Tényleg ilyen nekem is többször próbáltam és több órát kell várni. Veszélyes, mert így túltöltheted...
2019. okt. 31. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!