Miért nem csurog vissza akár 1 óra elteltével sem az olaj a teknőjébe?
Ellenőriztem az olajszintet az egyik nap és kb a két jelölés között volt (kb 1 óra telt el a leállítás óta)
Majd 2 napra rá egy egész éjszaka állás után az olajszintem a fölső határon volt.Ennyire hideg motornál kell nézni?
Nem akarok vitázni, de egy óra várakozás vagy egy egész éjszakás várakozás között, nem lehet különbség a szintjelzőn
Ajánlat:
aki be tudja bizonyítani, hogy a leállított motornál, 15 percen belül nem csorog vissza minden olaj -vagyis azt állítja, hogy órákat kell rá várni- annak kifizetem a következő olajcsere költségét. ;)
Az én autóm is ilyen, leállás után 2 órával megnézem, félig van, másnap megnézem, felmegy háromnegyedig, ez kb 2-3 mm emelkedés, mert a min és max között 10mm van kb (Audi 1,9 TDI)
A Suzukimon nem veszek észre ilyen dolgot, bár ott nagyobb az intervallum, annál kb 3cm van a min és a max között.
Szervizben:
Mondja mester, mennyi idő alatt van meg egy olajcsere?
Háááát, tecciktudni legalább két napig is eltart, meeer minyimum egy éccaka kell a pontos szint megállapításához. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!