Fordot vagy Audit vegyek szalonból?
Sziasztok! Néztem a Ford oldalán új Mondeot, de az a problémám, hogy nem nagyon találtam semmilyen választható felszereltségi opciót az oldalon, mint az Audinál. Csak tök alap dolgokat lehet a konfigurátorban kiválasztani, valamint bizonyos előre készített modelleket (Titanium, Vignale stb) amik ugye bizonyos felszereltsége két tartalmaznak. Itt valóban nem állíthatom én össze a saját kocsimat ennyi pénzért??? Lényegében akkor itt nem is lehet full extrás kocsit venni, mert az egyikben ez van a másikban az... fura, és mindez 11 millióért.
Az Audi oldalán pedig temérdek opció van, össze is hoztam a végén egy 20 milliós A6-ot, de nem feltétlen fizetném meg az Audi felárat, ha a Fordnál is bele tudnám pakolni ugyan azokat. Kinőttem már a márka b*zi hülyegyerek korszakból.
Ne az árát nézd, hanem a fenntartását értékvesztéssel együtt mondjuk 5 évre. A 20 millás Audi 5 év múlva jó ha 5 millát ér, ergo évi 3 milla ment el az autód értékvesztésére.
Egy 8 millás autó meg ér 5 évesen mondjuk 2 millát, azaz alig több, mint egy milla az éves értékvesztés.
Ezt gondold át, hogy megéri-e neked.
/A 20 millás Audi 5 év múlva jó ha 5 millát ér,/
Azért ennyire ne essünk túlzásokba,kíváncsiságból felnéztem használtautóra.
2015-os audi A6,újkori árának 15 317 000ft van írva az autókatalógusba és 9misiért hirdetik. 92 000km-rel.
kerestem komolyabbat,3ezres V6,egy évvel idősebb 2014-es.
újkori ára a katalógus szerint 18misi. 13 misért hirdetik 35ezer km-rel.
nyilván ha valaki 5év alatt bele tol majd 250-300 ezer kilométert akkor lehet le megy az ára 5-6 misire de ha évente megy vele 25 ezer kilométert akkor simán 10misi felett lesz 5 év után is a 20 millás audi.
Kerdezo, irjd meg Privatban mit szeretnel Fordbol, segitek. (Bennfentes vagyok de nem èrtèkesito)
Most lesz modellvaltas tehat amit a honlapon lattal ar nem kesznigy ervenyes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!