Szeretnék érdeklődni információkat kapni a chip tuning-ról egy 2008-as BMW 520d e61-em van, illetve mi a vélemény a tuningbox-ról mert utánanéztem és valami 44000ft, megéri-e a chip tuning vagy ez a tuningbox?
Nos nekem az ilyen megveszem rádugom és jó lesz dolgok annyira nem szimpik.
Nekem más autó,de a tuning ott kezdődött,hogy erős javaslatra nagyobb coolert kapott az autó ami amúgy teljesen rendbe volt mert előtte nem sokkal teljes motorfelújításon esett át és új turbót is kapott :S . Teljesítmény mérés előtte és chip után ismét. Nyugodt vagyok,mert minden szép és jó,miután nem kevés pénzbe került eszembe nem jutna bármit rádugni,hogy attól szuper lesz
Fura egy termék, mert valóban növeli a teljesítményt, nem is elhanyagolhatóan, ezt totalcar-tól kezdve random mérőpadokig már sokan alátámasztották. De az a marketing, ami körülöleli, az valami oltári kamu. Teljesítmény növekedés és fogyasztás csökkenés együtt, és még a kibocsájtási normákat is tartja, és mind ezt csupán az égés optimalizálásával! Hát persze! Hogy nem jutott ez idáig senkinek se az eszébe..
Az egész arról szól, hogy a dízel motornak elég növelni a befecskendezését, hogy megnőjön a teljesítménye, cserébe kokszol mint állat. Semmit nem optimalizál.
Szerintem se sok érte, játszani jó, ha nem tetszik, simán el lehet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!