Mi a véleményetek erről a termékről vagy az ehhez hasonlókról?
Figyelt kérdés
Szeretném ha az autóm egy kicsit dinamikusabb lenne.Nem akarom össze vissza tuningolni,csak néhány plusz lóerőt szeretnék bele.Az egyik ismerősöm autójába be van építve ez a tuning box és ő dicséri,neki tetszik.De kíváncsi lennék mások véleményére is.
2012. okt. 30. 17:01
1/12 anonim válasza:
H*lyeség, semmit nem ér, h*lyítés, legális lopás...
2/12 anonim válasza:
Szerintem az autó minden alkatrész egy adott teljesítményre van tervezve. Nagyobb teljesítménnyel értelem szerűen a gyári konfiguráció jobban fog kopni.
Nekem 101 lóerős az autóm. Utcai közlekedésre bőven elég, nem versenyautóként használom. Ezért az ilyen csíptuningokkal nem szimpatizálok.
3/12 anonim válasza:
Majd a katalizátort meg jól tönkreteszi.
4/12 A kérdező kommentje:
De ha ennyire szarnak mondja mindenki,akkor miért csinálnak chiptuningot,tuningboxot?Valami értelme azért csak van.Az meg hogy mit tesz tönkre meg mit nem szerintem a használattól függ,ha nyírod akkor mindenféle tuning nélkül is tönkreteheted.
2012. okt. 30. 19:29
5/12 anonim válasza:
Végigolvasva elég nagy parasztvakításnak tűnik.
6/12 anonim válasza:
Hát rohadtul nem a használattól függ. Ha túldúsítod a keveréket, akkor nem tud az egész elégni, hanem szépen továbbmegy egy része a katalizátorba, amit jól tönkretesz. Bárhogy kímélheted, akkor is elcseszi.
7/12 anonim válasza:
hát olvastam a termék alatt a dícsérő szöveget. Trabantal tesztelt aki írta hogy 60ròl 100ra 17 mp kell? Egy átlagos 20 éves kocsinak 0ról 100ra elég 17mp.
8/12 A kérdező kommentje:
És egy rendes,normális műhelyben,hozzáértő emberek által elvégzett chiptuning?
2012. okt. 30. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!