Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda Octavia I RS (1.8T)...

Skoda Octavia I RS (1.8T) vagy Audi A4 (B6) Avant 1.8T?

Figyelt kérdés

Melyik szervizigényesebb illetve drágább a fenntartása? Típushibák? Melyiket ajánlanátok és miért?

Előre is köszönöm az értelmes és építő jellegű válaszokat.

2019. okt. 25. 21:00
 1/4 grafno ***** válasza:
En az audit vennem. Olyat vegyél amiben már valami cserélve volt nemrég pl gumi, szíj, fék, nem törött, nem folyik semmi, fényezés egybe van, nem csörög, váltó jó, egyéb kopó alkatrész stb. és nem rohad. Magyarul olyat nézz amire volt költve, mert jellemző hogy eladásra szánt autóra már nem költenek semmit. De mivel használt autó, ezért bármikor kieshet a motor belőle és zsebbe nyúlós is lehet. Szerintem függ, hogy mennyit és hogyan mész vele. Pl 350e kmnel már bermi elojohet. 10ev fölött is bármi bedobhatja kulcsot. Ha évi 10e km kész akkor mindegy, milyet veszel, ha hetente mész 1e kmt akkor már celszeru újabbat venni.
2019. okt. 25. 21:33
 2/4 Barnabas333 ***** válasza:

Ha csak a márkát nézzük azért az Audi fenntartása drágább.

Most vett egyik ismerősöm 5éves Skoda superb-t és olyan fizetése van, hogy bármit vehetett volna, de azt mondta az Audi,Volvo,Bmw fenntartása több, ezért vett Skodát.

2019. okt. 27. 09:35
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
Audié nyilván több, de annyival jobb is vezetni, meg ülni benne. Octavia hiába RS, attól még kényelmetlen, meg Skoda...
2019. okt. 27. 09:44
 4/4 Barnabas333 ***** válasza:
Ez jogos, azért nem vettem Daciát, mert azért a kényelem is számít nekem. Mondjuk amit meg tudtam én fizetni az egy Kia ceed, de nem bántam meg. Először Skoda Fabiában gondolkodtam, de a Kia jobb.
2019. okt. 27. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!