Ha egy gépjármű jobbra kis ívben kezd el kanyarodni akkor az elindulás pillanatban a jobb hátulja “kijjebb lesz”?
Őőőő... én úgy tudtam, hogy Angliában baloldali közlekedés van, és jobbra nagy ívben kanyarodnak, balra kis ívben...
A többi is zavaros, a kérdező utcájába szeretett volna bekanyarodni, de ugyanakkor előtte is állt. Vagy - vagy, a kettő egyszerre nem megy. Egy paint-es rajz is sokat segítene megérteni.
Érthetetlen az zagyvaságod őszintén.
HA jobbra kanyarodsz a jobb hátulja levág a kanyarból.
Igen tudom hogy az számomra nehéz elmagyarázni. Piros volt egy várakozó autó , a hölgy a kek, a fekete pedig én aki jobbra szeretett volna kikanyarodni
Ha te kanyarodsz jobbra, akkor a te autód hátsó kereke is levág egy kicsit a kanyar ívéből, így meg tudod húzni.
Ha ő teljesen jobbra tekeri a kormányt és minimálisan előre gurul, akkor autómérettől függően (hátsókerék mögötti hossz), a kocsi hátulja balra kaszál minimálisan.
Szóval te is ráhúzhattad, ő is megkarcolhatta a tiédet kanyarodás közben és akár hátra is gurulhatott, semmi biztosat nem lehez ebből megállapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!