Mi a véleményetek az AAA autó kereskedésről?
Figyelt kérdés
Sziasztok, személyes véleményeket kérnék, kinek, hogy vált be az ott vásárolt gépjármű, illetve hogy miket tapasztaltatok, milyen maga a hely? Mennyire korrekt egy cég stb. Előre is köszönöm.2019. okt. 20. 12:59
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Guglizz rá! Tele van az internet a horror történeteikkel! Az ország legrosszabb hírű kereskedése!
3/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
száz meg száz 1-2 pontos értékelés van google-n róla. Erőszakos banda, átvernek ha náluk adod le az autót, cserébe folyamatosan hívogatnak. Egy almát nem vennék ott.
6/8 anonim válasza:
Én azt sem értem hogy működhet ez a szlovák adócsaló lehúzós hazudós inkorrekt cég ebben az országban.
De nemhogy működik, hanem fennmarad.
Ha jót akarsz akkor kerülöd őket messziről.
7/8 belapus válasza:
Hogyan működhetnek ?
Föltehetőleg megfelelő kapcsolatrendszerrel rendelkeznek.
Kis magyar unikum.
8/8 anonim válasza:
úgy működhetnek, ahogy a többiek. Nem vagyok AAA hívő, de árnyaltabb a kép ennél. Csontinál, Fehér úton vettetek már autót? Azok jobbak? Figyelni kell az AAA-val, de lehet tőlük jó autót is venni. Csak a dumát kell szűrni..és át kell nézetni. Pl. van műhelyük, emelővel, diagnosztika műszerekkel. Ha viszel szerelőt, átnézheted.
A cég pedig cseh és nem szlovák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!