Van az autódban fékkopás visszajelző? Ha igen, szoktad cserélni minden betét cserénél?
Van, de csak egy fém kampószerűség, ami zörög ha a betét elvékonyodása miatt hozzá tud érni a tárcsához.
Mivel nincs itthon fékpadom, hogy szerelés után fékhatást tudjak mérni, ezért a tárcsák és betétek cseréjét szervizre bíztam. Fogalmam nincs hogy ezt a kis fém kampót is cserélték-e.
a betétek felénél bele van sütve a kopórészbe..a betétek másik felében azért nincs, mert karbantartáskor úgyis megnézi a mester, mennyi még az annyi.
tehát aki betétet cserél, az kénytelen a jelzővel cserélni(ha olyan)
..például most ferrodo-t vettem,azon nincs jelző...
"Mivel nincs itthon fékpadom, hogy szerelés után fékhatást tudjak mérni, ezért a tárcsák és betétek cseréjét szervizre bíztam."
Ahol szintén nem nézték...
Ahol szintén nem nézték...
Aham... akkor csak hallucináltam, hogy látom, az autómat fékhatás mérés közben... biztosan az történhetett, mert téged nem láttalak, ellenben állítod hogy ott voltál és láttad, hogy nem nézték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!