Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fagyálló ellenőrzése?

Fagyálló ellenőrzése?

Figyelt kérdés
Adott egy autó hűtőfolyadéka. Hallottam erről az ujj bele dug, megnyal módszerről, meg is csináltam éreztem édeskés ízt de nem tudom az elég jó e benne. Mikor kell aggódni hogy be fog fagyni? Ha egyáltalán nincs benne fagyálló vagy van viszont higítva van vízzel? Előre is köszönöm a válaszokat!
2019. okt. 22. 23:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Megkèred a kutast hogy mèrje be neked. Odadobsz neki egy 200 ast.

Pacsit is ad,ès liheg is hozzá

2019. okt. 22. 23:47
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem kéne hűtőfolyadékot nyalogatni, nincs elég máj és vesedonor
2019. okt. 22. 23:56
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Minden benzinkúton lehet venni

2019. okt. 22. 23:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Van refraktométerem, ha közel laksz, megnézem neked.
2019. okt. 23. 00:23
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom eldönteni, hogy troll vagy-e, vagy valóban annyi eszed van, hogy nyalogatod a hűtőfolyadékot, az ízéből akarod megállapítani a fagyálló értéket.

Bármelyik benzinkúton bemérik, a glikol pedig méreg

2019. okt. 23. 03:59
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Nyalni nme azt szoktuk.
2019. okt. 23. 06:48
 7/7 anonim ***** válasza:
80%

Azt ugye tudod, hogy a glikol mérgez?! Egy nyalástól nem halsz bele, de jót nem tesz a májadnak.

A glikol édes írű. De a nyelved nem egy precíziós műszer, hogy az édesség alapján pontos koncentrációt és ennek megfelelő fagyáspontot tudj meghatározni.

Benzinkúton, vagy szervizben 2 perc alatt megmérik neked. Autós boltban is vehetsz egyszerűbb olcsó úszós mérőt, vagy refraktométert.

2019. okt. 23. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!