Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől nőhetett meg a fogyasztás?

GerTam97 kérdése:

Mitől nőhetett meg a fogyasztás?

Figyelt kérdés

A családban van 2db 1.9pdtdi autó. Az egyik gyári 150LE (ARL) a másik gyári 115LE (AUY).

Az AUY kapott egy chipet + 4db 131 lovad PD elemet, mivel a gyáriak közül 1db megadta magát, illetve a turbó is beszart így kapott egy bontott 1749vb-t. Azóta fogyasztás 9 liter körül mozog. Az autó nem füstöl, 3000-es fordulat körül köpköd egy kevés kormot, de nem vészes. Kérdés valakivel fordult már e elő ilyen? Ha igen mitől nőtt meg ennyire a fogyasztás? Utána kérdeztem pár csoportba, mondták, hogy lehetséges a bontott turbó szar és ezért.. Én a nagyobb pd elemekre vagy a chipre tudok gondolni.

Na,de hogy miért furcsálom.. az ARL is kapott chipet, 190LE lett minimális füsttel, viszont a fogyasztása semmit sem változott!!!

Esetleg valakinek van tippje az AUY megnövekedett fogyasztására?

2019. okt. 21. 10:19
 1/2 D. Brasco ***** válasza:
100%

Ezt a faxságot most heti rendszerességgel meg fogod kérdezni?

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__10..

2019. okt. 21. 11:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Az idiótaság miatt gondolom....de ha szépen elvinnéd egy jó szerelőhöz akkor kiderülhet a baja.

Más autó és benzines...

A turbóm nem volt az igazi,fogyasztásom nem nőtt,lehet azért mert nem tapostam ki a lelkét miután éreztem,hogy valami nem okés ,egyből szerelő időpont majd ment felújításra a turbó (füst az volt)

Majd ezek után ésszel lett a teljesítmény növelve és egy új nagyobb coolert is kapott hozzá,hogy minden rendbe legyen vele,nem füstöl stb szuper. A plusz erővel a lábam nem nőtt meg,így a fogyasztásom kevesebb mint előtte volt.

2019. okt. 21. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!