Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri-e egy 1300-as Dacia...

Megéri-e egy 1300-as Dacia (Renault 12) 2019-ben?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nemsokára meglesz a jogsim és első autónak egy Dacia 1300-ra gondoltam, egy kicsit modernizálva az ízlésem szerint. Alapból tetszik a formája, meg szeretem a régi autókat is. NA az lenne a kérdés, hogy meg érné e foglalkozni egy ilyen régi autóval, vagy inkább gondoljam át, és keressek másik típust?

2019. okt. 19. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri meg.
2019. okt. 19. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Régi autóval abszolút nem éri meg foglalkozni.... akik meg még is foglalkoznak ilyennel azok se amiatt mert megéri
2019. okt. 19. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:
? Dehogy .
2019. okt. 19. 14:58
 4/5 anonim válasza:
100%
Ilyen veterán autókkal foglalkozni csak annak éri meg, akinek kifejezetten ez a hobbija, és ért is hozzá, hogy egyénileg barkácsolja, javítgassa, stb.
2019. okt. 19. 15:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Magyarországról a típus gyakorlatilag eltűnt, vagy 20 éve felvásárolták a románok mindenkitől.

Emiatt igen nehéz hozzá bontottan bármit találni.

Szerintem engedd el az ügyet, és vegyél egy másik autót.

2019. okt. 19. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!