Motorfan12 kérdése:
Aprilia RX 50 vagy MX 50, vagy Gilera SMT 50 vagy RC (R) 50, vagy Rieju MRX 50 vagy RR 50?
Figyelt kérdés
Szeretnék motorra gyűjteni és nézelődtem,hogy enduro és cross típusban mik azok amik tetszenek. Olvastam véleményeket, néztem eladóakat és az áraikat és nagyjából meg van, hogy milyet szeretnék majd. A fent felsorolt típusokról érdeklődnék,hogy mik azok amikhez lehet alkatrészt kapni itthon valamint melyik mennyire megbízható? Véleményeket szeretnék. És még nem tudok motorozni így kezdő motornak kellene valamelyik. Köszönöm :)2019. okt. 18. 18:48
1/3 Nyakasparasztgazda válasza:
Csak az rx Az a király
2/3 anonim válasza:
Szerintem tök mindegy hogy ezek közül melyiket választod, mert szinte ugyan az az összes. Kinézetre is nagyon hasonlítanak kisebb nagyobb eltérésekkel, de a motor ha jól tudom mindben AM6-os.
3/3 anonim válasza:
bármelyiket választhatod az összes ugyan az motorikusan a gilera kivételével
mellényúlni csak akkor tudsz ha halálra nyúzták őket
sok sikert a motorhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!