Ha az önindító végleg megadta magát és nem állítóm le a motort, míg nem lesz kicserélve járhat csak simán alapjáraton, vagy időnkét növelni kell neki a fordulatot?
Figyelt kérdés
Már csak azért, , hogy nehogy lefulladjon. Vagy nem fullad le, ha sokáig jár alapjáraton?2019. okt. 17. 20:18
2/21 anonim válasza:
Nem szabadna lefulladni neki, a végtelenségig járhat ha rendben van.
De az önindítóhoz mielőtt hozzányúlsz lekell állítani és az akku sarut levenni.
3/21 anonim válasza:
Elvileg nem fulladhatna le alapjáraton sem. Ha megnöveled az alapjárati fordulatot, akkor nem tud lefulladni. Még a Ladával volt anno ilyen baj, hogy időnként, ha túlmelegedett, nem akart beindulni. Nem állítottam le. Aki benne maradt, az nyomta neki a gázt.
4/21 A kérdező kommentje:
Nem akarom hetekig járatni. Hétfőn talán lesz mód a cserére.
2019. okt. 17. 20:28
5/21 anonim válasza:
Napokig, hetekig akarod járatni?! Akkor inkább betolnám. Párszor kibírja a vezérlés is. Inkább, minthogy éjjel-nappal járassam.
Ladánál ha jól rémlik, nem az önindítóval volt a gond túlmelegedésnél. De valóban, nekem is rémlik ez a hiba. Jó rég volt... de szerencsére nem kellett sokat várni, csak kb 10 percet és indult szépen.
6/21 A kérdező kommentje:
Mondtam már az előbb, nem hetekről van szó! 4 nap van hétfőig.
2019. okt. 17. 20:34
7/21 anonim válasza:
Ha most 4 napig jártod semmi baja nem lesz. Én se tologatnám. Egyszerűbb járatni,mint tologatni, de min. 12 litert azért napjára számolhatsz fogyasztást, bár nem tudom ilyen motorról van szó. Ha pörgeted közben, akkor többet is.
8/21 anonim válasza:
Addig nem hiszem hogy valaki nem tudná megnézni.
Négy napig ám sok nafta elpüfög, főleg meg ha még nyomod is neki kicsit.
Új öninditó árát majdnem elfüstölöd.
9/21 anonim válasza:
Nme tudom milyen autó az, amihez nem lehet egy önindítót találni két nap alatt...
10/21 anonim válasza:
3 nap alatt elzabál kb. 50 liter üzemanyagot...
Ez alsó hangon is 20e ft.... TOTÁL MEGÉRI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!