Nem kapcsol be az autós erősítő gyújtásról. Mit tudnék vele csinálni?
Ha remote-ra direktbe adsz feszültséget és úgy jó, akkor egyértelmű hogy azon a vezetéken, amiről azt gondolod hogy a gyújtáskapcsolóról jön, nincs feszültség.
Azt kell megnézni miért nem, vagy keresni egy másik csatlakozási pontot neki.
Egyébként a kapcsoló is megoldás lehet, csak ha elfelejted lekapcsolni, meglepit okozhat a lemerült akku.
De miért kellene a gyújtáskapcsolóról az áram? A vezérlőszálat alapból a rádióra kell kötni, hiszen akkor kell bekapcsoljon az erősítő ha a rádiót kapcsolod be.
A rádió csatiján kell legyen egy világoskék szál (antenna erősítő/motoros antenna vezérlő) és arra kell az erősítő vezérlőszálját is rákötni.
Így az erősítőd párhuzamosan fog működni a rádióddal.
Azért ez nem annyira bonyolult mint ahogy előadod...
Azt írod, hogy ha direktbe kötöd 12V-ra, akkor működik, tehát az erősítő jó. Ha ugyanazt a kábelt használtad, akkor a kábel is.
Vagy a rádió kábelezésénél van a baj vagy pedig a fejegységgel.
Nem tudom hogy mennyit kötözgettek össze-vissza a tiéden, az enyém egy borzalom volt és sokat cumiztam vele mire átláthatóvá tettem.
Ha a fejegység rossz, én semmiképp nem taknyolnék kapcsolókkal. 30-ért már jó minőségű fejegységeket lehet kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!