Hátul lehet futó művet állítani? (Suzuki Swift 1994)
Figyelt kérdés
Ma néztem, hogy a bal oldali hátsó gumi belül jobban kopik. KB: 1 mm a kopás különbség. Régi autónál meglehet ezt oldani?
A jobb oldali egyenletes.
A baloldali lengőkarnak a nyúlványánál volt kasznizva. De eltérést nem láttam ott.
Használt gumikét vettem őket de nem voltak félrekopva.
2019. okt. 16. 17:16
1/4 A kérdező kommentje:
a jobb oldal. nem lett még kasznizva, de kell mert a nyúlványnál rohad. Nem lehet, hogy ez a különbség okozza?
2019. okt. 16. 17:18
2/4 A kérdező kommentje:
Hátsó lengőkar szilent kikopása/kiöregedése okozhatja ezt a problémát?
2019. okt. 16. 19:32
3/4 anonim válasza:
hátsó futómüvet nem lehet állítani a swiften
De a gány módon elvégzett lakatolás után előfordúlhat hogy nem ugy áll a kerék ahogy kéne.
futóműves meg tudja neked nézni hogy a gyári értékektől mennyire tér el a hátsó kerekek geometriája, de állítani nem fog tudni rajta
4/4 veterán vas válasza:
Ha szerencséd van akkor a lengőkar lett megütve. Ha a korábbi hegesztés húzta el a nyúlványnál, akkor már komolyabb javítást igényel.(bár 25 éves kasztninál meggondolandó egy ilyen mértékű beavatkozás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!