Téli ablakmoso art a fenyezesnek ha ramegy?
Végignéztem a videót. Vannak benne érdekes dolgok... Megtudtam belőle, hogy én is és a márkaszerviz is eddig nagyon elhanyagolta az autómat. Ugyanis azt mondja, hogy évente illik lecserélni a hűtőfolyadékot. Eddig 3-4 évig képes voltam ugyan azzal a fagyállóval járni. A mostani autón első éves szervizénél sem cserélték. Megnéztem a szervizfüzetet és a közelgő második éves szerviznél sem fogják aszerint cserélni.
A kédergumikat soha nem téptem még le és a záram se fagyott még be soha. Igaz, nem az utcán a trutyiban érlelem az autót, hanem garázsban áll.
A gumiszőnyeget rühellem, nekem nagyon nem komfortos és kinézetre sem túl szép. Ezért télen-nyáron plüss szövetszőnyeggel járok. Se nem párásodnak az üvegeim, se nem rohadt szét ettől egyik autóm sem.
Télen is alufelnivel járok, eddig semmi baja.
Viszont mondott jót is: a dobbetétek mögé tényleg érdemes időnként benézni. Én 3-4 évente takarítom. Volt amikor egy marék sarat szedtem ki mögülük.
Visszatérve a szélvédőmosóra: használtam már -40 fokost, mert ismertebb márkából olyat kaptam, a teszkó gazdaságos 200Ft-oshoz egy nem volt bizodalmam. Nem marta le a fényezést. Leírtam a saját tapasztalatomat, innentől tégy belátásod szerint!
Ha előre tudod a választ, akkor mi értelme volt a kérdésednek?
Akkor ezek szerint te voltál a kivétel, 100-ból körülbelül egy. Lehet gyengébb minőségű az autódon a lakk és lehet hogy valami kutyult lét töltögettek előtted az autóba. Mint írtam nálam soha semmi gond nem volt ebből, pedig elég gyakran használom a mosót. Havonta legalább 5 litert simán elnyomok télen is. Autópályán ahol folyamatosan verik fel rám a trutyit, muszáj, hogy kilássak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!