Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Téli ablakmoso art a fenyezesn...

Téli ablakmoso art a fenyezesnek ha ramegy?

Figyelt kérdés
2019. okt. 16. 11:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Persze. Látod, minden kocsin tönkremegy a fényezés az első tél után... Atyaisten...
2019. okt. 16. 11:51
 2/11 D. Brasco ***** válasza:
73%
Az ilyen kerdesek ártanak.....
2019. okt. 16. 12:43
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
Ez fájt.
2019. okt. 16. 13:06
 4/11 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
54%
Igen árt, azonnal le kell mosni nyári ablakmosóval
2019. okt. 16. 14:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha ártana, akkor nem lenne alkalmas ablakmosónak. Azaz semmi baja nem lesz tőle, erre van kitalálva.
2019. okt. 16. 14:51
 6/11 A kérdező kommentje:
2019. nov. 2. 15:15
 7/11 A kérdező kommentje:
6:30
2019. nov. 2. 15:16
 8/11 anonim ***** válasza:

Végignéztem a videót. Vannak benne érdekes dolgok... Megtudtam belőle, hogy én is és a márkaszerviz is eddig nagyon elhanyagolta az autómat. Ugyanis azt mondja, hogy évente illik lecserélni a hűtőfolyadékot. Eddig 3-4 évig képes voltam ugyan azzal a fagyállóval járni. A mostani autón első éves szervizénél sem cserélték. Megnéztem a szervizfüzetet és a közelgő második éves szerviznél sem fogják aszerint cserélni.

A kédergumikat soha nem téptem még le és a záram se fagyott még be soha. Igaz, nem az utcán a trutyiban érlelem az autót, hanem garázsban áll.

A gumiszőnyeget rühellem, nekem nagyon nem komfortos és kinézetre sem túl szép. Ezért télen-nyáron plüss szövetszőnyeggel járok. Se nem párásodnak az üvegeim, se nem rohadt szét ettől egyik autóm sem.

Télen is alufelnivel járok, eddig semmi baja.

Viszont mondott jót is: a dobbetétek mögé tényleg érdemes időnként benézni. Én 3-4 évente takarítom. Volt amikor egy marék sarat szedtem ki mögülük.

Visszatérve a szélvédőmosóra: használtam már -40 fokost, mert ismertebb márkából olyat kaptam, a teszkó gazdaságos 200Ft-oshoz egy nem volt bizodalmam. Nem marta le a fényezést. Leírtam a saját tapasztalatomat, innentől tégy belátásod szerint!

2019. nov. 2. 16:12
 9/11 A kérdező kommentje:
A kérdésem pont a videóban szereplő jelenség miatt adódott. A fúvóka körül és felette minden spriccelésnél egy jó nagy pamacsot csinál, és gondolom az előző tulajnál is igy volt, és nem törölte le. Sajnos ez a folt nem letörölhető már mert beleégett a lakkba, fényezésbe. Sokaknak fájt a kérdésem a kommentek alapján, de isten bizony nálam megmarta a fényezést.
2019. nov. 2. 16:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha előre tudod a választ, akkor mi értelme volt a kérdésednek?

Akkor ezek szerint te voltál a kivétel, 100-ból körülbelül egy. Lehet gyengébb minőségű az autódon a lakk és lehet hogy valami kutyult lét töltögettek előtted az autóba. Mint írtam nálam soha semmi gond nem volt ebből, pedig elég gyakran használom a mosót. Havonta legalább 5 litert simán elnyomok télen is. Autópályán ahol folyamatosan verik fel rám a trutyit, muszáj, hogy kilássak.

2019. nov. 2. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!