Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen első autót ajánlotok?

Szili01 kérdése:

Milyen első autót ajánlotok?

Figyelt kérdés
Olyan autókat keresek ami nem igazán mindennapiak.. a keret nagyjából 3millio. Én már néztem és ehez hasonló autókat mondjatok légyszives. ( nissan sx200, ford focus, audi tt, esetleg subaru wrx) ehez hasonló autókat tudnátok mondani amire érdemes lenne ránéznem még?

2019. okt. 11. 17:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez milyen lista már?

Megmondod miért került ez a 4 autó a listára és mi bennük a közös szerinted? Mert akkor talán lehetne segíteni.

2019. okt. 11. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:
A 4-ből 3 sportos, gondolom, hogy friss a jogsi, én Suzukit vennék, olcsó a javítása és azon megtanulsz vezetni. Később, amikor belejöttél a vezetésbe, vehetsz erősebb motorú kocsit.
2019. okt. 11. 18:56
 3/4 anonim ***** válasza:

ford focus? audi tt?

Fejtsd már ki, hogy mi az elképzelésed. Két autónak köze nincs egymáshoz

2019. okt. 11. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Annyit tudok mondani hogy első autónak ne vegyél valami baromi erőset, előbb szokd meg a vezetést egy könnyebben kezelhető autón, aztán ha van már nagyobb rutin akkor válts erősebb autóra
2019. okt. 11. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!