Van az autódban kamera? Van értelme ilyet venni?
Értelme van.
Persze nyilván itt úgyis mindenki azzal jön, hogy az utak angyala aki soha nem keveredett még veszélyes szituációba, de akármennyire normálisan és ésszel közlekedsz, nem lehet elkerülni a hülyéket.
Nem kell nagy baleset, elég egy koccanás, kisebb törés és már egymásra fognak mutogatni az emberek, felvétellel meg rögtön látszik, mi a szitu.
# 9-es! Ha ilyen nagy a mellény, légy szíves magyarázd el, hogy mit kellene csinálnom, ha frontálisan szembe előznek az én sávomban, ahelyett hogy belelépek a fékbe és teljesen lehúzódok a padkára?! Mert ezek szerint ez az én hibám, hogy a sok marha záróvonalnál kanyarban velem szembe előz és nem érdekli, hogy jövök.
Nyilván az is az én hibám és ez is azt mutatja hogy olyan sz.rul vezetek, hogy 20 év és megtett privát és céges 600.000km alatt se koccanásom, se büntetésem nem volt még. Úgyhogy kérlek taníts mester, hogy hogy kell vezetni! ;)
14#
A frontálisan szembe jövőtől megvéd a kamera? Sokat mentél balesetmentesen, nem kell, hogy tanítsalak, Te taníthatnàl engem...
"A frontálisan szembe jövőtől megvéd a kamera?"
A balesettől nem véd meg, viszont baleset után is van élet jó esetben, rendőrségre járással, tanúvallomással, biztosítóval való harcolással, szervizbe járással. Egyáltalán nem mindegy, hogy magadnak kell fizetni a károd, az orvosi ellátást, esetleg még a nyakadba is varrják az egészet hamis tanúzással.
Elég egy kisebb ütközés, eléd jön valaki index nélkül, mehetsz fényezni, karosszéria elemet cserélni és fizetheted magadnak, mert hát ő indexelt. Nyilván erre is van rendőrségi eljárás, ezer technika, amivel kideríthetik, mi az igazság.
Másrészt meg itt nem a kamera volt a téma, hanem az, hogy te kijelentetted, hogy mindenki hülye, csak te vagy a helikopter, mert te vagy a minta sofőr aki soha nem került még bele semmilyen szituációba. Erre volt a válasz az ami, hiszen sok eset van amikor lehetsz akármennyire figyelmes, tapasztalt, előrelátó, rutinos, ha a másik úgy vezet ahogy és bele kever téged egy részedről elkerülhetetlen balesetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!