Mennyire kell félnem pesten az autólopástól?
Figyelt kérdés
Van egy régi 1.3-as fehér suzuki swiftem. Eddig Pécs mellett laktam, de az egyetem miatt most fogom lehozni pestre a XIII. kerületbe? Ezeket a típusokat mennyire lopják? Esetleg mivel lenne célszerű védeni? Előre is köszönöm a válaszokat! :)2019. okt. 6. 22:27
1/6 anonim válasza:
Tetess rá egy rejtett kapcsolót ami megszünteti a gyujtást és akkor csak trélerrel tudnák ellopni.
2/6 D. Brasco válasza:
Szerintem pest legkeményebb bandái szövetkeztek csak azért hogy a te rossz swiftedet ellopják.........
3/6 anonim válasza:
Attól nem félnék, hogy az autót elviszik, viszont az üzemanyagszintjelzőt takard le vagy iktasd ki, mert a naftát bizony lelopják belőle :D
4/6 anonim válasza:
Az előző évben kemény 3 darab Swift lopását jelentették be. Nem az az autó, ami annyira népszerű lenne, főleg a régiek amit pár 100 ezrekért meg lehet venni és alkatrész ellátása is van dögivel olcsón.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam. Egy immót, azért beépítek. Biztos, ami biztos. 😁😁
2019. okt. 9. 13:31
6/6 anonim válasza:
Ha 97 utáni és ilyen a kulcsa, van benne gyárilag immo. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!