Mikor is kezdhetem? A kategória lépcső
Figyelt kérdés
Tehát idén április végén kaptam meg az A2 es jogosítványomat. 2 év elteltével lehet kezdeni az A korlátlant tehát 2021 be kezdhetem, de kérdés, hogy mikor kezdhetem el a tanfolyamot? Április végén íratkoghatok be? Május elején mondjuk, és onnan kezdődik a kresz tanfolyam, vagy valamennyivel hamarabb is el lehet kezdeni a tanfolyamot, csak nem vizsgázhatok le mondjuk forgalomból május 1 ig kb?2019. okt. 5. 09:50
1/1 anonim válasza:
Én úgy értelmezem, hogy a forgalmi vizsga mehet csak 2 év után, kresz mehet előtte is. Persze az a abiztos, ha megkérdezel 1 iskolát majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!