Mennyire égő ma egy húszéves kombi Bmw-t venni közel
negyven évesen férfiként?
Figyelt kérdés
2019. okt. 4. 18:20
1/10 anonim válasza:
már miért lenne égő???
2019. okt. 4. 18:23
2/10 anonim válasza:
Állapotfüggő. Egy patika állapotú youngtimer inkább elismerő pillantásokat vonz, ma is szeretik az emberek és még befektetésnek sem utolsó mert húsz éves körül után a patika darabok ára már felfelé megy. De ehhez az kell hogy igazán szép legyen.
Egy szakadt rom pedig nyilván gáz, ez viszont nem márkafüggő.
2019. okt. 4. 18:31
3/10 anonim válasza:
Hacsak nem (És gondolom nem.) egy gyűjteményi állapotú és/vagy ritka darab, akkor gáz.
De ezt te is tudod, másképp nem kérdeznéd.
2019. okt. 4. 18:32
4/10 anonim válasza:
ha égőnek tartod akkor nyilván az, viszont egy régi autó szervizköltsége harmada lehet a mai elektronikával telerakott autókénak.
2019. okt. 4. 18:43
5/10 anonim válasza:
Negyven évesen ennyire foglalkozni másokkal, na az az égő.
2019. okt. 4. 18:50
6/10 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van! :D Én születésem óta lesz*rom. Mások véleménye miatt minek vegyek 7-8 milliós kocsit ha a pénztárcám nem engedi? Van egy audi A6 1.8T-m, alig kell hozzányúlni, majdnem patika állapotú és ha oda lépek neki szedi a lábát.
2019. okt. 4. 19:06
7/10 anonim válasza:
Az az égő, hogy érdekel a Gyakori népének véleménye. Én ha akarok Simsonnal megyek a boltba, vagy Édesanyám piros Toyota Aygojával, máskor meg a böszme nagy chopperemmel, de minden alkalommal leszarom, hogy ki mit gondol.
2019. okt. 4. 19:27
8/10 anonim válasza:
Kb első gondolatom nekem is ez volt, hogy az az égő, hogy 40 évesen az érdekel, ki mit gondol.
Egy 17-18 éves kölyköt még " megértek " mert villantani kell a haverok előtt ugye stb, de azért egy 40 éves embernek ne ez legyen már a fő szempont hogy ki mit gondol.
Nekem nem úgymond átlagos kocsim van, páran már megjegyezték, hogy legalább a típusjelzést miért nem szedem le, hogy ne látszódjék, de erre csak azt szoktam mondani míg én vezetem és én tankolom addig senkinek semmi köze hozzá.
2019. okt. 4. 19:56
9/10 anonim válasza:
Szerintem semennyire. Olyant veszel ami neked tetszik és amire van pénzed. A 20 éves kombi BMWk közül melyik? 3-as, 5-ös, melyik generáció? Mindkét 5-ös nagyon jól néz ki szerintem, az E36 meg az E46 az már nem annyira, ha választani kellene a kettő közül akkor inkább az E46. Én mindeképp egy 5-ösre pályáznék, mert nekem nagy kedvencem az E34. Ha nem rozsdás, nem ütött-kopott, nincs miért szégyenkezni. Ha meg szépen néz ki, főleg egy kis ültetéssel meg egy szép szett felnivel, akkor meg nyugodtan büszkélkedhetsz is vele, hogy életben tartasz egy ilyen autót.
2019. okt. 4. 20:56
10/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem égő,hacsak nem úgy néz ki mintha roncsderbiztek volna vele.
Nagyon sok ember jár 2000 elötti autóval,mégsem szégyenkeznek,és nincs is miért.
Egyébként meg egy régebbi BMW-nek is simán van olyan felszereltsége mint egy pár éves autóé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!