Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift 1.3 GLX cd ac...

Suzuki Swift 1.3 GLX cd ac -rol velemény?

Figyelt kérdés
Mennyivel "rosszabb,problémásabb" az elödjénél? Nem arra vagyok kívàncsi hogy papír autó, meg konzerv doboz. Tudok ezen tulajdonsàgairol, hanem arra hogy müszakilag mennyivel problémasabb elödjéné
2019. okt. 4. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk volt ilyen, a klíma nélküli verzió 2006-os nem tudom pontosan melyik felszereltség. 6 évesen vettük használtan, beleraktunk 7 év alatt 100E km-t, csak a kötelezők cseréje volt, meg egyszer pár éve valamilyen abs jeladót kellet cserélni, az volt 80E Ft, ezen kívül semmi.
2019. okt. 4. 16:02
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi, szóval nem gondosab,bajosabb az elödjénél?
2019. okt. 4. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos az elődjéről nincs tapasztalatom, ezt is csak azért adtuk el 7 év után, mert többet megyünk és nagyobb kocsi kellett.
2019. okt. 4. 16:29
 4/4 A kérdező kommentje:
olcso fenntartàsú, kisfogyasztàsu autót szeretnék. A régi swift-rol tudom hogy jó, tesónak olyan van, ha màst nem énis azt veszek. Az ujabb swift azert erdekel mert azert csak-csak ujabb.
2019. okt. 4. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!