Drága lenne megcsináltatni ilyenre ezz a kocsit?
Biztos volt aki megcsinálta.
Meg tudod nézni bármelyik tuning webshopban mennyibe kerül rá egy-egy bojler meg a többi szir-szar. Én a szélesítések, légterelők, lökhárítók meg kamu beömlőkre saccolnék 200.000-et, fényezés szintén ennyi. Beíratni a forgalmiba nem fogod tudni, szóval legalább a rendőr is baszogathat. Mellette mindenhol kiröhögnek majd, ez a stílus kiment a divatból vagy 15 éve. Szóval csak optikailag megcsinálni egy laza fél milliót én saccolnék rá.
De inkább valami ilyesmit csinálj:
Mindenki úgy csinál bohócot magából és az autójából, ahogy tud. Arról nem is szólva, hogy az egyedi kiegészítők mindig nagyon sokba kerülnek, és a hatóság is azonnal ráharap.
Jah, és tényleg idejét múlt.
Azokkal a kiálló darabokkal? Van egy oylan is, hogy baleset esetén a gyalogost is kell védeni, nos ezzel nem épp összegyeztethetőek a kiálló darabok amik rajta vannak.
Nem mellesleg, meg simán inkább vicces aktegória lenne az egész, pár éve láttam egy nfs mw vagy melyik játékból készült bmw-t, az is inkább vicces volt, mintsem komolyan vehető, ha csak másolni tud valaki akkor inkább bele se kezdjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!