Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha robogóval elakarok menni a...

Ha robogóval elakarok menni a premier outletbe, ellehet jutni? Google mapsba be lehet állítani, hogy elkerülje az autópályát, de szerintem az autóúton megy, és oda se lehet robogóval felhajtani.

Figyelt kérdés

2019. szept. 29. 12:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Honnan hová akarsz lejutni, azt ide irhatnád.
2019. szept. 29. 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Kerékpáros útvonaltervezővel keress, ahová bringával el tudsz menni oda robogóval is.
2019. szept. 29. 13:05
 3/9 A kérdező kommentje:
nyugati-biatorbágy
2019. szept. 29. 13:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Most próbáltam ki, nem visz fel egyik autóútra sem, úgyhogy nyugodtan használhatod.

Amúgy 2 útvonalon mehetsz:

1: Nyugati - Moszkva tér - Alkotás utca - Budaörsi út - 1-es főút

2: Nyugati - Moszkva tér - Budakeszi - 1-es főút

Az első útvonal szinte végig lakott területen megy, így a sebesség 60-70 fölé nem nagyon megy.

A második útvonalon van egy hosszabb erdős-rétes szakasz, ahol bizony 90-100-zal fognak száguldozni melletted az autók.

2019. szept. 29. 17:55
 5/9 A kérdező kommentje:
de én ugyanúgy 45-el mindenhol? :(
2019. szept. 29. 18:50
 6/9 A kérdező kommentje:

Es kb mindenhova ellehet jutni autópálya és autóút nélkül?

Pl balaton?

2019. szept. 29. 19:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Jaj. Igen, az ország bármely pontjáról bármely pontjára el lehet jutni gyorsforgalmi út érintése nélkül. Az egyetlen kivétel talán a reptér...Ugyan vannak útvonalak, melyek autópálya érintése nélkül hatalmas kerülők (pl. Szeged-Maroslele), de ott is vannak főutak, mellékutak. Mindig gondolj arra, hogy az autópályák megépülése előtt is el lehetett jutni A-ból B-be :)
2019. szept. 30. 21:33
 8/9 anonim ***** válasza:

"de én ugyanúgy 45-el mindenhol?"

Segédmotoros kerékpárra 40 km/h a megengedett sebesség.

"Es kb mindenhova ellehet jutni autópálya és autóút nélkül?

Pl balaton?"

Néhány autópálya-pihenőt leszámítva, igen bárhová el lehet jutni. Magyarországon szinte az összes autópályát egy meglévő főúttal párhuzamosan építették. A meglévő főutakat pedig nem szántották be.

A reptérre is el lehet jutni, mert csak a reptér után kezdődik az autóút, addig sima főút.

2019. szept. 30. 22:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Téves, a reptér előtt kint van az autóút tabla, viszont nem fizetős, csak a reptéri kijárat után
2019. okt. 5. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!