Ha robogóval elakarok menni a premier outletbe, ellehet jutni? Google mapsba be lehet állítani, hogy elkerülje az autópályát, de szerintem az autóúton megy, és oda se lehet robogóval felhajtani.
Most próbáltam ki, nem visz fel egyik autóútra sem, úgyhogy nyugodtan használhatod.
Amúgy 2 útvonalon mehetsz:
1: Nyugati - Moszkva tér - Alkotás utca - Budaörsi út - 1-es főút
2: Nyugati - Moszkva tér - Budakeszi - 1-es főút
Az első útvonal szinte végig lakott területen megy, így a sebesség 60-70 fölé nem nagyon megy.
A második útvonalon van egy hosszabb erdős-rétes szakasz, ahol bizony 90-100-zal fognak száguldozni melletted az autók.
Es kb mindenhova ellehet jutni autópálya és autóút nélkül?
Pl balaton?
"de én ugyanúgy 45-el mindenhol?"
Segédmotoros kerékpárra 40 km/h a megengedett sebesség.
"Es kb mindenhova ellehet jutni autópálya és autóút nélkül?
Pl balaton?"
Néhány autópálya-pihenőt leszámítva, igen bárhová el lehet jutni. Magyarországon szinte az összes autópályát egy meglévő főúttal párhuzamosan építették. A meglévő főutakat pedig nem szántották be.
A reptérre is el lehet jutni, mert csak a reptér után kezdődik az autóút, addig sima főút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!