Ha az ülésben valószínűleg eltört vmi, akkor azt hol lehet megnézetni, megjavíttatni? Csak kárpitosokat találok meg olyan szervizeket, amik ezzel nem foglalkoznak és nincs több ötletem. Google a barátunk, de most nekem úgy látszik, hogy nem az. :D
Nem vitázok, mert ha találtál mesterembert aki elvállalja, akkor vidd oda, csináltasd vele.
Az viszont saját tapasztalat, hogy egy kárpitos nem javít tartókonzolokat, és állító karokat. Általában varrógéppel, műbőrrel és tömőszivaccsal dolgozik, és ezekkel az eszközökkel piszok nehéz üléskereteket hegeszteni, törött csavarokat cserélni. ;)
Hegesztéseket és csavarokat elég óvatosan kell javítani, mivel az ülés biztonsági elem az autóban. Nem szeretnéd, hogy egy ütközéskor esetleg rosszul reagáljon.
Ha a magasságállítás és a háttámlaállítás sem működik, ott elég nagy gond van. Mindkét funkció elromlása simán utalhat biztonsági problémára is. Ha a kocsi 15 évnél fiatalabb én a helyedben a márkakereskedést keresném és a termékfelelősségi tv-re hivatkozva kérném az ingyenes javítást
Manuális az ülés vagy elektromos? Mennyi idős? Milyen autó? Hány irányba lehet állítani? Milyen kocsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!