Simson-ba milyen komolyabb gyertyát lehet venni? Már elegem van az után gyártott szarokból amivel megy 50km és gatya. Több lent.
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy Simson-hoz lehet-e kapni valami komolyabb gyertyát mint pl: [link]
Tudom hogy nem olcsó meg tudom is hogy mire való, de valami hasonló komolyabb gyertya érdekelne ha kapható lenne.
2019. szept. 28. 11:40
1/2 anonim válasza:
Rendelj a neten. Sztem nem elkopik ar elektróra ugye? Ha nem akkor mindössze túlhúzod, belül elreped, mikor kiveszed csattog, ismét berakod meghúzod mint állat megfeszül és letestel. Kint van szikra, bent nincs. Nem szabad nagyon meghúzni mert elreped!
2/2 A kérdező kommentje:
Nem szoktam meghúzni nagyon, meleg meg még annyira se mert hőtágulás van jelen
2019. szept. 28. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!