Télen a térdnél szakadt gatya tényleg okozhat térdfájást nagyobb problémákat?
Az ízületeid megfáznak és évekkel később akár 30-40 éves korodra előjöhetnek ízületi problémák. Ahogyan kesztyűt sem ártana hidegbe hordani meg rétegesen felöltözni ha kell vastagabb nadrág vagy alá harisnya. Én gyerekként ezeket kb leszartam és sokszor nyakig hóban hülyéskedtünk suli után jól átázva átfagyva értünk haza lábam nekem kb lila volt szinte, de akkor nem is éreztem. kesztyűt utáltam hordani, szétfagytak az ujjaim. Még 30 éves sem vagyok de az ujjaimon időnként előjönnek az ízületi fájdalmak, és az orvos is megerősítette hogy igen télen kesztyűt kellett volna hordanom. A lábamon még ez nem köszönt vissza, de az is előjöhet akármikor szinte.
Lehet hogy neked most évekig nem lesz gondod viszont 10-15 esetleg 20 év után szenvedni fogsz a fájdalomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!