Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Velem van a baj, ha 60-as...

Velem van a baj, ha 60-as táblánál megyek 70-nel, a mögöttem jövő busz villog rám, de én akkor is 70-nel megyek tovább? (Egysávos út, záróvonal. ) Ok, hogy nem akarom feltartani, de nem szeretnék gyorshajtásért bírságot fizetni.

Figyelt kérdés

2019. szept. 27. 20:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele, nem hogy szabályosan közlekedsz de még kicsit többel is mész szóval egy szava sem lehet. Ha gond neki majd megelőz ahol tud, addig meg neki is be kell tartani a szabályokat. Ha meg zavaró hogy villog akkor menj vissza 60-ra hogy lássa hogy nem kéne bunkónak lennie :)
2019. szept. 27. 23:51
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi Lányok/Fiúk, ment a zöld kéz! :)
2019. szept. 28. 00:08
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is tapasztalom, hogy M2-n vagy épp 21-es főúton a 60-as tábláknál ha úgy megyek, hogy GPS szerint ne érjem el a 75-öt, életveszélyese a se.ggemre jönnek egyesek. Pedig de, többször is találkoztam olyannal, hogy mérnek.
2019. szept. 28. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!