Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Napok óta "nyekergő" hangot...

Napok óta "nyekergő" hangot add ki menetközbe a baloldali keréknél valami. Én lengéscsillapitóra gondolok. Mitől lehet ez a hang? ( Suzuki Swift Sedan '99-es)

Figyelt kérdés
2019. szept. 25. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is arra gondolok.
2019. szept. 25. 13:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Lengéscsillapító, tartógömbfej.... nálam a toronyban nyekereg a gumi és nem tudok vele mit csinálni :D

Ezzel természetesen nincs gond, a trapézgömbfej/gömbcsukló ritkábban nyekereg de az is tud (inkább kopogni szokott), viszont az már igen csak necces ha azzal van gond!!!!

Kellemetlen amikor kiszakad a kerék menet közben... tapasztalat :)

2019. szept. 25. 15:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Link lemaradt:

https://www.youtube.com/watch?v=62bVn7E8gyk

Közepénél látható...

Emeld fel az autót annyira hogy a kerék alá pl beférjen egy feszítő vas... dugd be alá és kérd meg, hogy valaki mozgassa, közben Te meg nézzed a gömbcsuklót, hogy mozog-e vagy meg sem nyikkan.

Ezt bármilyen hozzá nem értő meg tudja nézni :)

(Ha esetleg nem rég volt vizsgán az autó: nekem fél évvel a műszaki után szakadt ki a gömbcsukló mert voltam olyan hülye, hogy bíztam abban, hogy rendesen átnézik az autót a műszakin... hát nem)

2019. szept. 25. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!