Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megtanulhatok motorozni, ha...

Megtanulhatok motorozni, ha előtte soha nem bicikliztem?

Figyelt kérdés
Lehet furcsán hangzik, de 26éves vagyok, és még soha nem bringáztam. 5éve Van B jogsim, és most szeretném megcsinálni az A-t.

2019. szept. 24. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, csak valószínűleg nehezebb dolgod lesz picit, főleg az elején. Attól még, hogy valaki tud bicajozni, nem jelenti azt, hogy automatikusan fog tudni motorozni is, fordítva még jobban igaz. A rutinpályán lehet picit szenvedni fogsz, főleg a szűkítőfolyosón, de még csak ez sem biztos.

Hajrá! :) Ha gondood, előtte tanulj meg bicajozni, valamennyit segíthet.

2019. szept. 24. 11:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát a biciklizés lenne az alap, aztán szép fokozatosan nagyobbra váltani. Szerintem próbáld meg először a bringát, vagy egy kis elektro biciklit és majd látod hogy menni fog-e.
2019. szept. 24. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A soha nem bicikliztem azt jelenti, hogy nem is tudsz két keréken egyensúlyozni?

Azt meg kell tanulni, ha nem vagy képes egyensúlyban tartani egy két keréken guruló alkalmatosságot, a bicikliről egyszerűen leteszed a lábad, rossz esetben felborulsz, de motorral ugyanaz a mutatvány fokozottan veszélyes, a motor szó szerint földhöz vág (de valószínűleg el se mersz indulni vele, miután rádöbbensz, hogy tőled függ, meddig maradsz a gépen)

Az más veszélyeket rejt, ha megtanultál biciklizni, de nincs gyakorlatod, ás erős motoron akarod megtanulni az alapokat

2019. szept. 24. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nem ajánlom. előbb tanulj meg biciklizni.
2019. szept. 24. 14:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg de sokkal olcsóbb venni egy hulladék biciklit és azzal gyakololni otthon mielőtt pénzért szerencsétlenkedsz a motoros tanfolyamon.
2019. szept. 25. 16:22
 6/7 b1812567 ***** válasza:

Megtanulhatsz.

Lassabban fog menni és az elején bénább leszel, és kellenek majd plusz órák is.

Érdemes tanfolyam előtt keríteni egy bicajt vagy kismotort, és biztonságos (forgalomtól és árkoktól, falaktól mentes) helyen gyakorolni.

2019. szept. 25. 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Előbb mindenképp tanulj meg biciklizni, csak hogy megtanulj két keréken egyensúlyozni. Elméleti tanfolyam alatt tanulgatsz biciklizni, és máris könnyebb lesz a gyakorlat. De a kérdésre válaszolva: lehet, csak nehezebb lesz elkezdeni.
2019. szept. 26. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!