Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akkumulátor saru csere?

Akkumulátor saru csere?

Figyelt kérdés
Vettem egy nagyobb akksit az autómba, de az akkumulátor saruk meg kicsik hozzá. Bonyolult lecserélni őket nagyobbra?

2019. szept. 23. 23:07
 1/9 anonim ***** válasza:
11%

Mi van ???

Az akku saru az egyforma mindegyiknél.

A pozitiv is meg a negativ saru is.

Nem balost vettél a jobbos helyett és akkor az egyik nagyobb a másik meg kisebb, de akkor se kösd be így mert minden tönkre megy.

2019. szept. 24. 06:49
 2/9 anonim ***** válasza:
13%
Ezt én se értem... úgy tudom, hogy Európában az akkusaruk az autókban szabvány méretűek. Nincs kisebb mag nagyobb. Hacsak nem valami egzotikus Európán kívüli piacra szánt akkut vettél.
2019. szept. 24. 07:25
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom valamilyen Japán vagy távol-keleti autója van, azokon kisebb a akkusaru. Miért nem viszed vissza és kérsz helyette egy belevalót?
2019. szept. 24. 08:12
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Gondolom, Suzuki, vagy valami hasonló távol-keleti kisautó. Levágod a régi, kis sarut, rácsavarozod az új aksihoz való nagyobbat. Kb 5 perc.
2019. szept. 24. 08:26
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen, Suzukiról van szó. Visszavinni nem tudom, mert azt mondták akkor veszik vissza ha minőségbeli probléma van, és amugysem akarom visszavinni, mert jön a hideg a kocsi meg kint parkol az utcán. Kell bele a nagyobb akksi.

Akkor csak levágom vagy lefeszegetem a régi sarut, az újat pedig rácsavarom, vagy attól függ milyen típus, de ezen felül semmi extra?

2019. szept. 24. 08:47
 6/9 anonim ***** válasza:
71%
Ne is vidd vissza , jobb az a nagyobb kapacitású, az ára meg ugyanannyi. Levágod, rácsavarozod, ennyi. Polaritásra ügyelj.
2019. szept. 24. 10:03
 7/9 anonim ***** válasza:
21%
"Kell bele nagyobb aksi" az nem is baj,ha nagy viszont akkor menj vele többet is,hogy az a pici generátor fel is tudja tölteni.
2019. szept. 24. 11:27
 8/9 anonim ***** válasza:
64%

Hülyeség, egy "pici" Suzukiban is 70....90 amperes generátor van, mert nem az akku határozza meg a generátort, hanem az elektromos fogyasztók teljesítménye. Az meg hasonló, fényszóró ablaktörlő szellőzés nem fogyaszt kevesebbet egy kis motorú autóban.

Inkább azt lehet mondani, hogy szarrágó spórolás gyárilag ilyen kocsiba 35 Ah kapacitású akkut tenni, amikor az 52Ah-s is beférne.

2019. szept. 24. 12:12
 9/9 A kérdező kommentje:

35Ah-s akksi volt benne, 300 A-os indítóval, ahogy néztem az 52-es már pont nem fér be, de a 45Ah-s 400-as indítóval már igen.

Köszönöm a hasznos válaszokat, akik pedig nem értették mi a kérdés azok is tanultak valamit :)

2019. szept. 24. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!