Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kezdő jogsisnak milyen kocsit...

Kezdő jogsisnak milyen kocsit ajálanátok és mért?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék drágán venni

De a biztoság főszempont nem kell a doboz autó

Olyat kellene amibe olcsó az alkatrész valamint meg bizható

Használtan fogom venni újra sajnos nincs pénzem 😅

Évjáratból milyen legyen ?

2019. szept. 23. 12:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én szívem szerint egy opel astra g bertone kupét ajánlanék . villantós ha találsz valami bőr / félbőr belsővel kivűlről jól néz ki lehet vele menőzni 1.8-as motorral nem ölöd meg magad az még nem állat de pár autót meg is lehet enni :D csak egy astra tehát van hozzá minden ért hozzá a kertész is . de a simát kerülném csak a qp aminek van valami formája :D egy a baj 500-ért nehéz lesz találni 700-ért már lehet de hátha felkelti az érdeklődésed és gyűjtesz még egy kicsit
2019. okt. 6. 21:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Valami kicsit nézzél, szívóbenzinest. Hondák, toyoták, Nissanok stb. japán illetve koreai márkák ezeknek megfelelnek. Mindhez van alkatrész, egyszerű technika és még biztonságos is. Például egy Nissan Almera.
2019. okt. 31. 09:43
 13/15 anonim ***** válasza:
BKV bérletet
2019. okt. 31. 21:50
 14/15 anonim ***** válasza:
91%
Kezdő jogsisként ne menjél autóval, igaza van a #13-nak, bkv bérlet és még azt is óvatosan, nekem kezdő sofőr ne jöjjön szembe mert tapasztalatlan vagy. Ha majd évek óta vezetsz akkor használj autót.
2019. okt. 31. 23:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Én ezt részben viccből írtam, részben meg azért, mert a kezdő vezető az esetek nagy részében nincs anyagilag túl jól eleresztve, és lehet nincs is olyan nagy szüksége a kocsira.

Ha van pénze és valóban kell neki a kocsi (ki tudja, akár egyfajta projektautónak, amin megtanul ezt-azt, stb... De ha a kérdező ilyen célra akarna kocsit, nem kérdezné, milyet vegyen), akkor vegye meg!

Hisz azt mondod, hogy a kezdő vezető tapasztalatlan. De ha nem vezet, nem gyakorol, hogyan szerez tapasztalatot? 😂

A nagy baleseteket általában nem a friss jogsisok okozzák.

Akkor lesz a kérdező veszélyes, amikor majd lesz valamennyi gyakorlata, nem fullad le minden stoptáblánál és azt hiszi, hogy milyen jól vezet.

Ez jön majd olyan 5-10 ezer kilométer után.

F

2019. nov. 1. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!