Amerikában csak önkiszolgáló benzin kutak vannak, hogy kint is tudsz fizetni?
Sok helyen vannak, de európai kártyával ott nem tudsz fizetni.
Némelyik államban viszont egyáltalán nincsenek önkiszolgáló kutak. Pld Georgia. Ott mindegyik személyzetes.
En ugy tudom NJ-ben nem tankolhatsz sajat magad, Oregonban is igy volt de ott talal megvaltoztattak 1-2 eve.
Onkiszolgallo benzinkutak vannak es europai kartya nem mukodik. Ugy is tudsz tankolni hogy bemesz es elore kifizeted cash-ben hogy mennyiert akartsz tankolni, melyik kutnal es ha 20dollart fizettel akkor addig megy a tankolas, utana leall.
Altalaban onkiszolgalo kutak vannak. Van ahol van szemelyzet, de ott nyilvan tobbe kerul ugyanaz a benzin, mintha magadnak tankolnal.
Itt mindig elore fizetsz. Vagy helyi kartyaval kint a pumpanal. Ilyekor berakod a kartyat, beutod az iranyito szamot (vagy a pin kodot, ha debit kartyat hasznalsz), tankolsz es a kartyat kesobb beterhelik az osszegre. A blokkot ilyenkor a pumpa adja ki.
Ha europai kartyad van (hasznaltam itt kint a CIB bankos lakossagi kartyamat), akkor ahhoz be kell menni a shop-ba. Mondtam a kutasnak, hogy europai kartya, o lehuzta a kartyat, majd kimesz es tankolsz. Kesobb visszamesz a blokkert.
De ha van nalad KP, akkor meg egyszerubb, bemesz, annyit mondasz 'twenty on number 2' es tankolsz huszert a kettes pumpanal. Ha tele akarod rakni, nyilvan beviszel egy szazast, majd tankolas vegen visszamesz az aproert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!