Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 100 ccm motor hideg...

Peugeot 100 ccm motor hideg indításnál durran egy párat?

Figyelt kérdés

Reggeli első indításnál beindul könnyen viszont ameddig nem melegedik be a motor addig durran egy párat,aztán elfelejti arra a napra.Mi okozhatja?Mondjátok meg légyszi,nem akarok hűlyén meghalni.

MINDENKINEK MEGY A ZÖLD PACSI HA JÓ A VÁLASZ.

TROLLOK IS ÍRHATNAK DE ŐK NEM KAPNAK PACSIT....

2019. szept. 21. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha furcsa hogy durran, akkor gondolom négyütemű motor. Normális ha hűvös reggeleken durran néhányat, betudható a keverék dúsításnak (szivató ha úgy tetszik), csak annyiról van szó, hogy némi üzemanyagpára jut a kipufogóba ami ott ég el a következő munkaütemnél, ezért hallani. Az én motorjaim is mind ezt csinálják, a V2-es gyakran egy hengerrel indul, majd csatlakozik a másik, puffogások kíséretében.
2019. szept. 21. 15:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez a vas 2 ütemű.Szóval ne aggódjak,semmi gond?Ha így van akkor tovább rovom a kilométereket.
2019. szept. 21. 15:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A kétütemű mindig puffog, úgy gondolom, normális.
2019. szept. 21. 22:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem 3 is van 2 T 50 ccm motor,de csak ennél vettem észre ezt a durrogást.Olyan mintha utó gyujtása lenne,de ez sem igaz, mert csak hideg indításnál jelentkezik ez aztán abba hagyja egy pár durranás után.Értem én az állás pontodat,csak nem tudok vele teljesen egyet érteni.köszönöm a válaszod,neked is ment a zöld pacsi.
2019. szept. 22. 10:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze, nem kell egyetérteni, én nem hallom, különben is csak hobbi motorszerelő vagyok, szakma szerint autószerelő. Biztos van, aki okosabbat tudna rá mondani, csak nem akartam egyből írni, hogy vidd szervizbe, hallgassák meg, mert erre az ember magától is rájön.
2019. szept. 24. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!