Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honann tudom megálapitani...

Honann tudom megálapitani hogy milyen elsö vagy összkerék hajtású az autom?

Figyelt kérdés

Van egy audi A6 kombi autóm. 1999.12havi kiadás.

2.5 v6 tdi 110kw akn motor kód.

Belül a quattro embléma megvan! Viszont se a forgalmiban se az az autó külsején nincs rajta a quattro emléma ! Szóval honann tudjam meg hogy összkerekes e vagy csak elsö?

Esetleg ha az autó alá nézek akkor ott mit kellene nézek ?

A válaszokat elöre is köszönöm !

2019. szept. 19. 08:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a kérdés felmerült, semmi esetre sem menj a kocsi alá. Rád eshet valami, felakadsz, olajos leszel, és úgyse tudsz meg semmit.
2019. szept. 19. 08:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű: kardántengelyt, hátsó differenciálművet és hátsó féltengelyeket kell keresned. Ha ezek megvannak, akkor összkerékhajtású az autó. Ha az igazán kőkemény telepi menőcsávók módszerét használnád, akkor pedig meg kell nyikkantani a gumikat 1. fokozatban és megszámolni, hány csíkot húzott az autó.
2019. szept. 19. 08:25
 3/5 anonim válasza:
21%
Nem összkerekes. Be lenne írva a forgalmiba. Egy matricától nem lesz az.
2019. szept. 19. 08:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Benézel alá és ha a hátsó kerekeknél is vannak féltengelyek, akkor összkerekes.
2019. szept. 19. 08:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Ovatosan oda figyelve persze de benéztem alá! És kiderült hogy hátul is jól láthatóan vannak féltrngelyek és kőzépen a difi ! Köszönöm a válaazokat.nagyon sokat segitettetek !
2019. szept. 19. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!