Hogy lehet egy Ladában 97. 000kmt? Miért ilyen hazugok?
Figyelt kérdés
Hány éves autó? 25... Erre hahu-n olvasom, hogy 97.000km... és képes beírni az autókereskedő, hogy "valos km futas" és, hogy megbízható cég.... de komolyan az ilyen miért él?
1978-as első tulajos 2101-esünk van a családban. Nem napi használatú autó és nyaralni sem ezzel járnak/járunk. Tényleg csak hobbiautó. Ősztől tavaszig szinte ki sincs hozva a garázsból. A rendszámlekérdezős oldalon is látszik, hogy két évente két műszaki vizsga között kb 1500km megy bele. Azaz évente pár száz km. (Összehasonlításul a saját napi használatú autómmal 1500 km-t 2-3 hét alatt autózok le.)
Szóval így 41 évesen futott összesen 69.000km-t. Most akkor tuti-biztos, 1000%, hogy hazudok, ugye?! Majd ha neked szeretném eladni, akkor előre fogom tekertetni az óráját.
Aki ma Ladázik, általában nem kényszerből teszi és nem ilyen autóval futkos napi szinten dolgozni, gyerekért, vásárolni, pláne nem ezzel ingázik hosszabb távon. Szerintem. 25 éves Ladában számomra egyáltalán nem elképzelhetetlen 97000 km.
2019. szept. 19. 08:17
13/21 anonim válasza:
Ja de azt meg simán elhiszed, hogy egy németből behozott 15 éves passatban 200e km van?
2019. szept. 19. 11:47
14/21 anonim válasza:
Én 10 éves Polomban garantált 25e km van, mivel én hoztam ki a szalonból... És, hogy miért csak ennyi? Mert 1 évet használtam munkába járásra, utána home office-os munkát szereztem, mostanában csak hétvégén használom, illetve nyaralni járok vele. Ja és most kapaszkodj meg, jövőre talán még kevesebb kilométer fog belekerülni, mert veszek egy második autót is magamnak, mert "miért ne" alapon, csak azért mert tetszik az a típus... de a Polo-t sem fogom eladni, mert mégiscsak első 0km-es szalonautóm volt és hozzám nőtt.
2019. szept. 19. 13:21
15/21 anonim válasza:
31 éves első magyar üzembehelyezésű Polskiban van 57 ezer. Leinformaltam es tenyleg annyi. Ezek nem is nagyon tudnak 200ezreket menni. Régen nem is mentek annyit ilyenekkel főleg magyarországon
2019. szept. 19. 17:04
16/21 anonim válasza:
2003 Swift 1.0 ~137 ezer km
2019. szept. 19. 18:12
17/21 anonim válasza:
Most mi a gond? Sokallod, vagy kevesled?
2019. szept. 19. 22:55
18/21 Nyakasparasztgazda válasza:
Bármelyik autóban lehet valós a sok és kevés km is.. de sokszor kamu a km
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!