Milyen autómárka az aminek a jele (szimbóluma) egy tipikus török félhold csillaggal?
Figyelt kérdés
2019. szept. 16. 17:11
11/21 A kérdező kommentje:
Persze,nyílván tudom,hogy Török.o címere! De attól még lehet egy adott gk emblémája is. A két dolog nem zárja ki egymást szerintem. Ha pedig Tofas,akkor hol van a megszokott T benú mint jelkép/emblémája?
2019. szept. 16. 19:18
12/21 A kérdező kommentje:
Hm.. én kiegyezek azzal,hogy Tofas. Nem tudom ki,hogy van vele,de én még életemben nem hallottam erről a márkáról. Lényegében a török autógyártás,autóipar nálam teljes homály. Továbbá az is butaság véleményem szerint,hogy egy ilyen klasszikus Fiat kinézetű autót miért kell az adott helyi országban átnevezni?
2019. szept. 16. 19:28
13/21 anonim válasza:
Meddig tart leszednem a merci csillagot az autómról és odaragasztani magyarország címerét?
Attól az autóm még merci marad nem lesz belőle új autó :D
Én is láttam már ilyet, iPhone almákat tettek a rendes gyári szimbólum helyére.
Hidd el, ez egy Tofas.
14/21 anonim válasza:
Amiért a Fiat 131-et spanyolországban Seat 131-nek nevezték el...
lengyelországban Polski fiat 131-nek.
A könnyebb eladhatóság érdekében :)
15/21 A kérdező kommentje:
Oké.. Meggyőztetek,hogy Tofas, és én is megnéztem a Tofas autómárka képeit. 97%-ban hasonló!
2019. szept. 16. 19:35
16/21 A kérdező kommentje:
Jut eszembe.. ez az embléma leszedés mennyire törvényszerű,szabályos? Gondolom Török.o-ban szigorúbb szabályok vannak/lehetnek..meg egyébként is!
2019. szept. 16. 19:41
17/21 anonim válasza:
az autóddal azt csinálsz, amit akarsz. A saját nevedet is ráírhatod.
18/21 anonim válasza:
Még Magyarországon is azt csinálsz a márkajelzéssel, amit akarsz, pedig valószínűleg a török szabályok sokkal megengedőbbek.
19/21 A kérdező kommentje:
Magyarországon vajon hány Tofas száguld?
2019. szept. 16. 20:06
20/21 anonim válasza:
Szerintem meg azt a gazdája ragasztotta oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!