Seat Toledo vagy Volvo S40?
Figyelt kérdés
A Seat 1.9-es dízeles (2001), míg a Volvo 1.6-os benzines (2006) lenne.
A Seat olcsóbb lenne a Volvonál, de az se lenne húzós!
Melyiket vennétek?
2019. szept. 15. 18:50
4/9 anonim válasza:
Semelyiket, új autót vennék, nem más széthasznált rejtett hibákkal rendelkező szarját.
5/9 anonim válasza:
Háát... az a helyzet hogy mind a kettő jó kocsi.
Ha sokat használod, napi legalább 20 km-t mész vele akkor az 1.9-es TDI-t venném!
Ha keveset mész vele és főleg városban akkor a Volvót!
6/9 Barnabas333 válasza:
Ezekből Volvo.
Haveromnak felrobbant a Seatja, igaz az 26 éves volt...
Meg egy rokonnak is 15 éves Seatja van és a feleségem utálja, pedig nő lévén nem ért a kocsikhoz.
7/9 anonim válasza:
Muszáj SEAT-nak lenni? Mert oké a TDI-k 2000-ből legendárisak, eltéphetetlenek, de sok kocsiba ugyanezt a motort rakták (Audi, Škoda, VW minden fajtájában).
Keveset esznek és biztos jobban megy a Turbóval mint a 1.6 benzines falánk motorok.
8/9 anonim válasza:
Én mindenképp a Volvot, jobban fel van szerelve és jobban is néz ki. Nem tudom mennyire jó ötlet a leggyengébb motorral venni egy ilyen autót, ráadásul még benzines is, ennek szerintem még olvas utánna, de szerintem sokkal jobban jársz vele, ha jó állapotban van. Ha jól tudom a Focus Mk.2 is ugyanerre a platformra épült, szóval az alkatrészek sem kellene nagyon drágák legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!