Leírnátok pontosan egy autó hivatalos motorcsere lépéseit?
Figyelt kérdés
2019. szept. 13. 21:38
1/7 anonim válasza:
A forgalmiban motorkód vagy motorszám szerepel?
Ettől függ a többi...
2/7 anonim válasza:
P.5-ös rovat. Motorkód/motorszám.
Okmányirodája válogatja. Van, amelyik teljes motorkódot és -számot ír be, van amelyik csak motorkódot.
Külföldről behozott kocsinál sokszor csak kódot írnak.
Poén:
Az egyik barátom kocsija, és az enyém ugyanaz a márka, típus, évjárat, köbcenti, motorkód, stb -én idén vettem használtan, ő újonnan.
Mindkét kocsi magyarországi első forgalomba helyezésű, azaz itthon értékesítették őket. Konkrétan Renault Megane.
Az én forgalmimban a teljes motorkód és -szám szerepel (vidéki értékesítésű és üzembehelyezésű kocsi, Ny -Mo.), az övé budapesti, és neki csak kód van beírva.
Szóval most legyünk okosak. :D
3/7 A kérdező kommentje:
Na én arra voltam kívancsi hogy ha cserélni szeretnék motort akkor hogy kell intézni hofy a papírjaiban is rendben legyen
2019. szept. 14. 11:28
4/7 anonim válasza:
Ha ugyanazt a motort rakod bele akkor minek papírozni. Enyém meghalt, vettem egy másik ugyanolyan kódú motort beraktam azt hello. Kutyat se erdekli
5/7 eperke0807 válasza:
Veszel számlával egy tipusazonos motort. Szerelő kicseréli, ír egy igazolást, hogy ő cserélte ki ebben az autóban. Rendszám, régi motorszám és új motorszám legyen feltüntetve. Közlekedés felügyeletre kell vinni szemlére. Itt egy ügyintéző átnézi és fotózza az autót. KB fél óra és 4éve 1800ft volt. Okmányiroda új forgalmi és törzskönyv 12000ft ért. Ez a hivatalos verzió. Nem hivatalosan lemaratod az új motorról a számot és csak beépíted.
6/7 Körömcsiga válasza:
#4es ne adjunk hülye ötleteket, majd ha egyszer mégis egyeztetik a motorszamot, akkor ugrik a forgalmi...
7/7 anonim válasza:
#4 Mert ugye random nézegetik. Nehanyan azt se tudják hol van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!