Autókereskedő átverés ellen tehetek még valamit?
Nem rég vettem autót. Már hazafele kigyulladt a motorellenőrzés lámpa. 1 héttel később tudtam elvinni szervízbe. Kiderült, hogy egy 250-300 ezrest tételt cserélni kell. Tudok-e ezzel valamit kezdeni, akár jogi úton, úgy, hogy megérje?
Amikor kipróbáltuk, nem volt ilyen probléma, illetve mivel a kocsit külföldről hozták, a foglaló után frissen szigorított műszakin ment át (amin így át sem mehetne).
Az okoskodók kedvéért, arra nem volt pénzem, hogy mint az 5-7 autót leszervizeltessem, mielőtt megveszem.
Az autókereskedést felhívtam, arról magyaráztak, hogy teljesen természetes ez, ezekkel számolni kell, de ez nem volt feltüntetve, nem volt látható, nem említették meg. Miután kicsit agresszívabb stílusra váltottam, mert nem akarta abba hagyni a magyarázkodás, lényegében rám vágta, hogy akkor várja az ügyvédi papírt, a feltüntetett hibával.
Igen, igen. Ha meglopnak, kirabolnak, megvernek, te vagy a hibás, mert nem figyeltél, mert nem biztosítottad be magad, mert nem jártál önvédelmi órákra. Teljesen logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!