Kerékív enyhén rozsdásodik az autón, tartós megoldás?
Otthon újra tudod festeni, de sokat nem ér, nem túl tartós.
Ha az első sárvédőn látod az ívnél, akkor gondolj bele, ez nem kívül a festék alatt kezd el rozsdásodni, hanem belül megállt a sok kosz, átrágta már magát a lemezen a rozsda és úgy hólyagosodik a sárvédőn kívül. Ha rendesen letakarítanád a rozsdát, akkor lyuk lenne ott. Az elsőket könnyű cserélni, érdemes újat venni, lefújni és belül az ívnél alvázvédőt kenni rá mielőtt felrakod. Leszedésnél esélyes hogy a küszöb elején is felbukkan némi rozsda.
Ha hátul látod a perem behajtott részén, az is szívás. Ott általában 2 lemez van összehajtva, a kettő között sosem fogod tudni rendesen rozsdátlanítani, tartós megoldás ott is a csere, komolyabb munka.
nekem is elkezdett rozsdásodni, mindenfélét ajánlottak, de baromi macerás mind.
belül ledrótkeféztem, és alapként rézpasztát kentem, aztán líthiumos zsírt gazdagon. ezzel mind a négy kerékívet bekentem, oszt annyi. félévente megismétlem. rérek izgulni, ha kilukad a lemez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!