Üdv A fiam kiszeretne probalni a vezetest 16 eves lesz es mar van motorra jogsija erre mi lenne a megoldas?
#7 Kedves Válaszoló, #5 vagyok!
Különösebben nem volt rossz gyerekkorom, gépészmérnök nagybátyámmal rengeteg autót megszereltem, de amíg nem volt jogosítványom nem vezettem, pedig az akkori kocsik minden részével tisztában voltam, meg tudtam javítani. Ennyit magamról.
Nem akartam példát írni, da ha már így felhoztad, akkor az ismeretségi körből sajnos akad. Egy nagypapának szép kis erdei háza volt, ahová a gyerekekkel és az unokákkal rendszeresen kijártak hétvégenként. Kilóméteres körzetben senki más nem élt arrafelé. Ebéd utánra be volt ígérve a "nagyfiúnak", hogy nagypapával megint vezethet. Úgy is lett, beültek, nagypapa mindent megint elmagyaráz, figyelt a nagyfiúra, hogy mindent jól csináljon, üresbe rak, gyujtás, önindító, kuplung, hátrament, kiállás a ház elől hátramenetben... Amit viszont nem vettek észre, hogy a 3 éves másik unoka az autó mögé "motorozott", miközben ők a vezetés oktatással voltak elfoglalva. A helyszínen meghalt. Egészen addig senki sem gondolta, hogy bármi baj lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!